Nordstil afviklet med succes trods nedskaleret format

Den tyske messe fortæller om en kraftig reduktion i antallet af udstillere og besøgende grundet coronapandemien. Messen kan dog melde om målrettede og omfattende ordrer fra indkøberne.

I første halvdel af 2020 blev et utal af messer i designbranchen aflyst. Efter sommeren har få messer kunne byde indenfor – blandt andet Formland i Herning og for nyligt Nordstil i Frankfurt.

Med en flytning af datoerne kunne den tyske messe byde velkommen fra den 5. til den 7. september 2020. Dog med et mindre set-up og antal besøgende end normalt.

Hvor der sidste år var 965 udstillere og 19.185 besøgende, var der denne gang ’kun’ 300 udstillere og omkring 5.000 besøgende, fortæller messen i en pressemeddelelse.

Det lavere antal udstillere og besøgende var forventet på grund af den nuværende situation. Ifølge Nordstil var de indkøbere, som valgte at besøge messen, meget målrettede og afgav omfattende ordrer.

“Vi er meget glade for, at den høje kvalitet af besøgende ved denne første begivenhed efter nedlukningen, viser følgende: Branchen har brug for og ønsker fysiske messer, vores kunder vil røre ved produkter, netværke og bestille på messen og møder hinanden personligt. Selv under betingelserne for ’new normal’ og en bestemt ikke let start er vi meget tilfredse med den måde, messen forløb på,” udtaler Philipp Ferger, Group Show Director for Nordstil og Tendence.

33 danske virksomheder havde valgt at udstille på Nordstil, herunder Ib Laursen, Piffany Copenhagen, Au Maison, Maileg og Lübech Living.

Næste udgave af Nordstil bliver afholdt fra den 16. til den 18. januar 2021.

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH