365DESIGN har talt med Trine Lacoppidan, repræsentant for Messe Frankfurt Exhibition i Danmark, om afviklingen af Nordstil i et nyt messeformat på baggrund af Covid-19.


Artiklen blev bragt i 365DESIGN nr. 3 2020


 

Nye datoer

Nordstil fik i medio juni grønt lys fra myndighederne i Hamborg til at afvikle messen på nye datoer fra den 5. til den 7. september. Den kommende messe bliver en særudgave tilpasset situationen i forhold til coronapandemien, og der vil derfor udelukkende være fokus på messens kerneopgave: forretning, det personlige møde og netværk.

 

Tilpasset format

Nordstil i september 2020 vil udelukkende blive afholdt i A-hallerne, og konceptet vil være mere blandet. På grund af den korte planlægningstid og de særlige sundhedsfaglige retningslinjer vil der ikke som vanligt blive afholdt sideløbende aktiviteter som trendshows, foredrag, events med videre under denne udgave af Nordstil. For at imødekomme de officielle retningslinjer vil gangene være bredere, ingen stande vil være mindre end 10 kvadratmeter, og der vil selvfølgelig være en høj hygiejnisk standard.

 

Forventninger

På den første tyske messe i design- og interiørbranchen efter coronanedlukningen har de besøgende mulighed for at sikre sig de sidste nye varer til forretningen, gense gamle og møde nye forretningsforbindelser, samt få den første nye inspiration efter en lang nedlukningstid. Det personlige møde går aldrig af mode. Især efter nedlukningen, hvor vi alle har været mere eller mindre isoleret, vil der være stort behov for det personlige møde. Ligesom behovet for ’live’ at blive inspireret, se og mærke de nye kollektioner altid vil være der.

 

Hvornår: 5.-7. september 2020

Hvor: Frankfurt am Main

 

Nordstil