365DESIGN har talt med projektleder hos Formland Mai-Britt Risvig Flyvholm, der grundet Covid-19 har nytænkt messeformatet, og nu ser frem til at samle branchen igen i trygge rammer. 

 

Sikre og trygge rammer

Den store opbakning til Formland fra hele branchen betyder, at Formland Autumn 2020 fyldes med sprudlende udstillere, nyheder og inspiration. Gennem de seneste måneder har vi i MCH arbejdet med konceptet TrygtMCH®, som betyder, at vi har skabt en tryg, sikker og ansvarlig messe, der tager situationen med Covid-19 meget alvorlig. Vi har lavet ekstra brede gange, så de besøgende kan holde afstand til hinanden. Vi sørger for, at vi overholder retningslinjerne for det tilladte antal personer på messen om dagen og det tilladte antal personer på standene ad gangen. Der vil være et ekstra højt hygiejneniveau med løbende rengøring og naturligvis adgang til spritdispensere overalt på messen. Billetterne er bestilt som dagsbilletter, så vi kan sikre, at antallet af gæster ikke overstiger det tilladte, og som følge heraf har vi udvidet åbningstiderne, så man stadig kan nå rundt til alle udstillerne. Der vil som altid være spændende restauranter og caféer, og disse er underlagt Horestas ’safe to visit’-program, så man trygt kan nyde et lækkert måltid. På vores hjemmeside kan man læse meget mere om TrygtMCH®

 

Det sker

Foredragsscenen er hver eneste dag fyldt med stærke foredragsholdere. Lige fra livsstilsekspert Anne Glad Wagner til blomsterdesigner Annette von Einem. Her kan man få fyldt hovedet med idéer og læring, der kan bidrage til, hvordan man kan øge salget i butikken. Og så skal man naturligvis ikke snyde sig selv for masser af inspiration på trendzonen ’Atelier Bohemian Shades’, der er designet i samarbejde med Studie Flyhelsted med fokus på ’slow living’.

 

Fysiske messer er vigtige

Det er når mennesker mødes, at magien opstår. Da corona tog fart i marts, og landet blev lukket ned, mærkede vi alle for alvor, hvor meget vi har brug for hinanden – og ikke bare på afstand. Vi har brug for at mødes. Brug for at løfte hinanden, skabe energi sammen og med sammenhold og fælles indsats få branchen og Danmark tilbage på sporet igen. Og netop dette kan en fysisk messe. De besøgende kan glæde sig til at finde nye produkter til butikken, få inspiration til, hvordan man tiltrækker kunderne efter en tid med nedlukning, få indblik i de kommende trends og tendenser og møde sine leverandører. Alt sammen for at styrke salget. Et besøg på Formland skal give fornyet energi, masser af idéer og lyst til at booste sin forretning.

 


”Vi glæder os meget over, at vi kan afholde Formland Autumn 2020. Efter lang tid med afstand og adskillelse har vi alle brug for at mødes og få gang i hjulene igen. En ny hverdag har ramt os, og vi skal hver især finde vejen i den nye verden, i nye måder at agere på, i en ændret og ansvarlig adfærd og med læringen om, at selv om verden er stor, stærk, smuk og spændende, så er den samtidig lille og skrøbelig, når alt kommer til alt.

Det gamle ordsprog ’intet er så skidt, at det ikke er godt for noget’ er vigtigt at holde fast i midt i en Covid-19-krise. Der er nemlig ingen tvivl om, at der også er kommet noget godt ud af krisen, selv om det for nogle kan være svært at se og mærke. Mange har lært at værdsætte de små ting i livet, sætte pris på det nære, og på at vi under normale tilstande har en frihed og et liv, som vi mange gange har taget for givet.

Formland Autumn 2020 kommer naturligvis i et vist omfang til at bære præg af Covid-19-situationen. Men med stor opbakning fra hele branchen bliver det en spændende messe fyldt med produktnyheder, kommende trends og tendenser samt et stærkt foredragsprogram. 

Det bliver en messe, hvor mennesker igen kan mødes (med afstand), og en messe, der vil få os alle til at føle, at vi sammen hjælper branchen tilbage i fuldt flor. Det bliver en messe i sikre, ansvarlige og trygge rammer under konceptet ’TrygtMCH®’.

Vi har i Team-Formland den holdning, at man skal komme som gæst og gå som ambassadør, og jeg er sikker på, at dette også bliver tilfældet med Formland Autumn 2020. 

I Team-Formland og hele MCH glæder vi os meget til at åbne dørene igen, og vi vil gøre det ypperste for, at alle får en fantastisk oplevelse til glæde for hele branchen.”

— Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder


 

Hvornår: 13.-16. august 2020

Hvor: MCH Messecenter Herning

 

Læs 365DESIGNs Formland messetillæg her – Formland Autumn 2020

Foto: Formland, Tony Brøchner, MCH