Den svenske blogger og trendekspert Stefan Nilsson var forbi den netop overståede Formlandmesse på førstedagen. Læs om hans oplevelse af messen og se, hvilke trends han spottede til den nye sæson her. 

Den 74. udgave af interiør– og designmessen Formland er nu overstået efter fire dage med produktnyheder, trends, det personlige møde og indkøb i højsædet.

Flere end 10.000 indkøbere, stylister og andre branchefolk lagde ifølge Formland selv vejen forbi MCH Herning for at besøge de 10 haller med i alt 412 udstillere. Her kan du læse 365DESIGNs reportage fra åbningsdagen.

En af de besøgende var den svenske blogger og trendekspert Stefan Nilsson – også bedre kendt som Trendstefan – og i et blogindlæg beskriver han sin oplevelse af at være tilbage på Formland.

“Atmosfæren var fantastisk. Alle var så glade for at være tilbage. Der var glæde i luften. Optimismen var intens. Virkelig,” skriver trendeksperten og fortsætter:

“Formland handler om det ‘ekstra’. Du får trendudstillinger og caféer som ingen andre steder. Formland er meget mere end et effektivt møde for at købe ind. Formland er stemning og sjov. Og denne messe var absolut fuld af det.”

Stefan Nilsson besøger blandt andet messen for at spotte trends til den kommende sæson. En af de trends, der under denne udgave af Formland ikke var til at komme uden om, var ifølge trendeksperten farver – herunder særligt farven koral.


Læs hele blogindlægget her.