I juni 2022 vil den tyske messe stable en ’one-time’ sommerudgave på benene. Det sker efter mere end to år med pandemi og aflysninger af messen.

For første gang planlægger den tyske messe Heimtextil at stable en specialudgave på benene i sommeren 2022 – fra den 21. til den 24. juni.

Heimtextil skulle vanen tro have været afviklet i Frankfurt i januar 2022, men grundet pandemien måtte messen endnu en gang se sig nødsaget til at aflyse.

Messen oplever dog en meget positiv stemning fra aktørerne i branchen for tekstiler til hjemmet og kontraktmarkedet. Det har messen fået bekræftet gennem en undersøgelse blandt branchens aktører.

Branchen længes efter at mødes igen – gerne i 2022. Derfor har Heimtextil besluttet at arrangere en sommerudgave, der løber af stablen samtidig med de to andre Frankfurt-messer Techtextil og Texprocess.

”Det er dejligt at se den høje grad af tillid, som vores udstillere har til os, selv efter mere end to år med pandemien,” udtaler Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies, og fortsætter:

”Resultaterne af vores undersøgelse og de første bekræftelser af deltagelse på messen viser, at behovet for endelig at vende tilbage til personlige forretningsmøder og nye globale kontakter i ansigt-til-ansigt udvekslinger inden årets udgang er stærk – også selv om genforeningen dette år vil foregå i andre rammer end normalt.”

Heimtextil bliver under normale omstændigheder afholdt en gang årligt i januar.

 

Foto: Heimtextil