Framing aflyst

Designudstillingen Framing bliver ikke gennemført under dette års 3 Days of Design i september.

Samira Kudsk har før afviklet Framing under 3 Days of Design, og til september var det meningen, at designudstillingen endnu engang skulle have været løbet fa stablen i Odd Fellow Palæet i København.

Men denne designudstilling er nu aflyst. Det oplyser Samira Kudsk til 365DESIGN.

”Siden vi fik besøg af Covid-19, har jeg haft mange tanker og idéer til, hvordan vi stadig kunne holde fast i at skabe en stor designoplevelse. De seneste uger har der desværre været en lang række afbud, og der er stadig alt for mange uafklarede spørgsmål, hvilket gør vores grundlag for at gennemføre for spinkelt.” Sådan lyder det fra Samira Kudsk, der ejer PR bureauet af samme navn.

Samira Kudsk er ærgerlig over, at hende og holdet bag Framing har været nødt til at aflyse årets designudstilling.

”Det er i høj grad de internationale designbrands, som har meldt fra. Jeg er både ærgerlig og ked af det. For tre måneder siden stod vi til at afholde et storslået event med 30 danske og internationale designbrands samlet i Odd Fellow Palæet. Vi havde masser af talks og oplevelser på programmet, og ikke mindst så vi frem til årets store branchefest i samarbejde med Architonic,” siger hun og fortsætter:

”Nu visker jeg og resten af Framing-holdet tavlen ren, og så vender vi tilbage på den anden side af sommerferien med nyheder omkring konceptet i 2021.”

3 Days of Design skulle være foregået fra den 14. til den 16. maj 2020. Men på grund af Covid-19 rykkede eventen sine datoer til den 3.-5. september 2020.

 

Foto: Samira Kudsk PR, Framing