3 Days of Design rykker datoer

Den verserende corona-epidemi får nu også arrangørerne bag 3 Days of Design til at udskyde eventen.

Både Foodexpo i MCH Messecenter Herning og Trends & Traditions kunne for nyligt melde om udskudte events på grund af den verserende coronavirus.

Nu ser den københavnske designevent 3 Days of Design sig også nødsaget til at rykke datoerne fra 14.-16. maj til 3.-5. september 2020. Det skriver designeventen i en pressemeddelelse.

Det er også på baggrund af Regeringens anbefalinger om at aflyse eller rykke større arrangementer med over 1000 deltagere, at 3 Days of Design vælger at rykke designeventen.

”Vi ved godt, at 3 Days of Design først afvikles om to måneder. Men vi ved også, at vi er nødt til at forholde os til, at corona-epidemien kan udvikle sig, og ifølge myndighederne formentlig ikke har toppet i Danmark endnu. På baggrund af dels sundhedsmyndighedernes anbefalinger og dels udmeldinger fra mange udenlandske besøgende, der allerede nu meddeler, at de er nødt til at sætte deltagelse til maj på standby, har vi vurderet, at det bedste er at udskyde eventen til 3.-5. september,” skriver 3 Days of Design i pressemeddelelsen, der fortsætter:

”Det er vi naturligvis kede af, men vi håber, at I vil bakke op om beslutningen og bidrage til at gøre 3 Days of Design til en fantastisk designfest til september.”

3 Days of Design oplyser i pressemeddelelsen desuden om, at der stadigvæk afholdes møde for interesserede i morgen, onsdag den 11. marts 2020, fra kl. 14.00 til 16.00 hos The Audo i Nordhavn.