To af de mest anderkendte, globalt orienterede trendforskere gæster i forsommeren Herning, København og Oslo i regi af pej gruppens trendarrangementer.

 

Li Edelkoort: Oplev en trendguru

Det hollandske trendkoryfæ Li Edelkoort gæster København den 29. maj 2019 med sit halvårlige trendseminar, som traditionelt samler toppen af den danske designbranche.

Li Edelkoort har i mere end 40 år sat sine fodaftryk i alle hjørner af de kreative industrier, og hun har flere gange sat dagsordenen for visioner og udsynet hos designere, arkitekter, udviklere og marketingfolk over hele verden.

For nogle få år siden var hun først med udmeldingen: ”Fashion is dead”. Med sit bombastiske udsagn udfordrede hun den traditionelle tankegang i modeverdenen om, hvad mode tilførte af værdi til både forbrugere og samfund.

Når hun ikke turnerer verden rundt med sine foredrag, fungerer hun som leder af trendbureauet Trendunion i Paris, og er professor og kurator på en lang række projekter over hele verden.

Læs mere om seminaret med Li Edelkoort her

 

David Shah: Præsentation af de store trendoverskrifter

Ligesom Li Edelkoort har David Shah i mere end 40 år markeret sig som en af pionererne i trendverdenen. Den anerkendte trend forecaster er foredragsholder ved trendkonferencer i maj og juni sammen med pej gruppens trendteam. Det sker i Herning den 27. og 28. maj, den 4. juni i Oslo og den 6. juni i København.

David Shah har med sine evner som redaktør, udgiver, rådgiver og foredragsholder inspireret tusindvis af kreative fagfolk over hele verden siden midten af 70’erne. Han er – som Li Edelkoort – en markant kommentator og meningsdanner, og vil sammen med pej gruppens direktør, Louise Byg Kongsholm, stå for præsentationen af de store trendoverskrifter på pej gruppens halvårlige trendkonference.

Læs mere om trendkonferencen, hvor David Shah er oplægsholder, her.