Sammen med hovedaktionæren Paustian A/S er en ny ejerkreds gået sammen om at etablere en ny aktør på det danske kontraktmøbelmarked under navnet Paustian2Gether.

”Paustian2Gether vil være helt sin egen!”

Sådan indleder den nye aktør på det danske marked for kontraktsalg af møbler sin pressemeddelelse, hvor de lancerer deres entré.

”Vi tror, at vores holistiske tilgang til markedet kombineret med stærke kompetencer gør, at vores ankomst i et marked, styret af få store aktører, bliver vel modtaget af såvel kunder som rådgivere,” udtaler markeds- & udviklingsdirektør hos Paustian2Gether Thomas Junker Wiberg, der har mange års erfaring inden for kontraktmøbelsalg blandt andet fra Holmris B8:

Aktøren, som til dagligt omtales P2G, oplyser, at de allerede arbejder tæt sammen med bæredygtige og cirkulære virksomheder i Danmark og Europa.

“Vores tilgang til kunder og leverandører vil være meget anderledes end markedet hidtil har set. P2G bygger på viden og passion og i stedet for at etablere en stor tung virksomhed, vil vi arbejde agilt og i stedet tilknytte en række strategiske partnerskaber samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark,” fortæller direktør Enok Kloster.

 

Rykke branchen væk fra de store udbud

Den seneste tid har organisationen i Paustian haft travlt med at opbygge organisationen og logistikken i Paustian2Gether. Allerede nu er Paustian2Gether derfor i markedet med nye projekter, blandt andet har de landet en SKI-aftale med Staten for de næste fire år.

Thomas Junker Wiberg uddyber over for 365DESIGN, at tidspunktet er det rette til at lancere en ny aktør på det danske kontraktmøbelmarked.

”Mange har spurgt mig, om det er det rigtige tidspunkt at skabe noget nyt, samtidig med at møbelbranchen oplever en centralisering af indkøb i få store udbud, som konstant vindes af de samme megaaktører og dermed skaber en monopollignende struktur i markedet. Vi mener, at vi, udover vores kompetencer inden for indretning og møbler, har samlet et team, der har den nødvendige markedsforståelse og et ønske om at forandre tingenes tilstand. Samtidig brænder vi så meget for kvalitet og design, at vi sammen skal rykke branchen væk fra de store udbud, som er håndteret af folk, der ikke har kendskab til branchen samt kompleksiteten i møbler og indretning.”

Markeds- og udviklingsdirektøren mener, at Paustian2Gether skal være med til igen at gøre kontraktmøbelsalg til en faglighed.

”Vi ser et begyndende opbrud inden for det offentlige, hvor flere fremsynede ledere igen overlader indkøb af møbler til arkitekter og indretningsarkitekter, der har forstand på helheden, og som rigtigt fint kan udbudsløfte en kunde,” forklarer Thomas Junker Wiberg.

Thomas Junker Wiberg, markeds- og udviklingsdirektør for Paustian2Gether

Om Paustian2Gether