I deres iver efter at formulere en skarp strategi bliver for mange ledere forført af buzzwords. Drop de smarte koncepter og skær ind til benet, lyder det fra eksperter.

”En moderne og nødvendig opfattelse af strategi!” Sådan lyder undertitlen til bogen Fast Forward Strategi, som de to strategiforskere og -rådgivere Jakob Grabow og Anders Drejer står bag. I bogen stiller de spørgsmålet: Hvorfor er det okay, at du har en forretning?

Dette grundlæggende spørgsmål skal du nemlig kunne svare på, hvis du vil have en succesfuld virksomhed i dag, i morgen og fremover. Desværre er det ikke alle, der kan besvare spørgsmålet.

Mange ledere bliver forført og forvirret af buzzwords og koncepttænkning, når de skal arbejde med virksomhedens strategi. Men det skal være slut. Jakob Grabow og Anders Drejer argumenterer for, at skære helt ind til benet i strategiarbejdet ved at arbejde fokuseret med fire grundlæggende forhold.

De to herre ved, hvad de snakker om. I bagagen har Jakob Grabow en cand merc. i Strategi, Organisation og Ledelse, og han arbejder som ekstern lektor i Strategi og Forretningsudvikling på Aarhus Universitet. Anders Drejer er uddannet civilingeniør med speciale i virksomhedssystemer, har en Ph.D. i strategi, og er professor i strategi og forretningsudvikling på Aalborg Universitet.

Begge arbejder som foredragsholdere og konsulenter inden for strategi, forretningsudvikling og ledelse.


 

Mød Jakob Grabow og Anders Drejer til pej gruppens Strategikonference den 6. marts 2018, og bliv inspireret til at få ny energi og effektivitet ind i strategiprocessen.

På Strategikonferencen kan du møde et hav af indlægsholdere, der alle har et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategi og navigation i en omskiftelig og krævende fremtid.