Den svenske blogger og trendekspert Trendstefan lagde vejen forbi den tyske design- og interiørmesse Tendence, hvor han spottede nogle af de mest dominerende trends i den næste sæson.

Efter et besøg på den tyske design- og interiørmesse Tendence herskede der sig ingen tvivl hos den svenske blogger og trendekspert, Trendstefan, om, hvad de mest dominerende trends bliver i den næste sæson.

De farver, der var de mest fremtrædende på messen, var knækket hvid, grå, kanelbrun, støvet lyserød og en ’karamelgul’. Men selv om Trendstefan vurderer, at støvet pink vil blive en af de mest dominerende farver, så mener han også, at mere intense farver vil indtage design- og interiørscenen i den næste sæson. Her er farverne gul, pink, terracotta rød, knækket hvid og grøn i spil.

Derudover vil vi stadigvæk se meget til både keramik, glas og træ. Men næste sæsons helt store materiale bliver de eksotiske og tropiske græssorter som eksempelvis bambus. Og dette materiale vil ikke kun blive populært i møbler – også andre former og pynteobjekter skal laves i det eksotiske materiale.

Sidst men ikke mindst vurderer Trendstefan, at den minimalistiske stil vil få sit comeback – både når han kigger på møbler, men også mindre interiørprodukter.