Ikea Danmark indfører bæredygtig levering

Som del af indsatsen for at blive en mere bæredygtig virksomhed indfører Ikea Danmark nu bæredygtig levering til sine københavnske kunder.

Ikea Danmark, som for nylig kunne fremlægge et årsregnskab med den højeste omsætning nogensinde, vil nu indføre bæredygtig levering til sine københavnske kunder. Det oplyser Ikea Danmark i en pressemeddelelse.

Det gode resultat forpligter, lød det efter offentliggørelsen af Ikea Danmarks seneste regnskab fra den adm. direktør i Ikea Danmark, Johan Laurell, i en pressemeddelelse. Heri fremgik det, at de gode tal skal være afsæt for et intensiveret fokus på bæredygtighed i Ikea Danmark i 2020.

Ved udgangen af 2019 introducerede Ikea Danmark levering med elbiler i København, og nu indsætter virksomheden syv eldrevne biler, der skal levere møbler og interiør til de københavnske kunder fra retail-varehuset i Brøndby.

”Vi har en målsætning om at hjælpe så mange mennesker som muligt med at leve mere bæredygtigt derhjemme, men det starter med os selv,” udtaler Johan Laurell og fortsætter:

”I Ikea arbejder vi målrettet for at blive en cirkulær, klimapositiv virksomhed inden 2030, og det forudsætter, at vi omlægger den måde, vi arbejder på. De nye elektriske biler er et skridt på vejen.”

Ikea Danmark forventer at udbygge den bæredygtige varelevering på længere sigt til at dække et større geografisk område, oplyser virksomheden.