Fra den 1. december vil der på facaden på Lille Torvs hvide palæ stå Paustian i stedet for Illums Bolighus. Navneskiftet sker i december, og den endelige omstrukturering af butikken er færdig den 1. marts 2019.

Det hvide palæ på Lille Torv i Aarhus har de sidste par år haft Illums Bolighus stående på facaden, men fra den 1. december vil et nyt navn være at finde på bygningen. I stedet for Illums Bolighus skal der fra december stå Paustian.

Adm. direktør Susie Kristensen fortæller til Århus Stiftstidende at udvalget i den nye butik vil fokusere på bæredygtigt design kombineret med skandinaviske varer.

”Vi kan mærke, at vores publikum her i centrum af Aarhus efterspørger design, som ligger ud over det vanlige sortiment og de muligheder, der findes i Illums Bolighus-regi. Jeg holder meget af Illums Bolighus, men vi ønsker at kunne tilbyde mere kant og flere internationale nyheder her i Aarhus. Med det nye samarbejde får vi mulighed for at præge butikken endnu mere og gøre os endnu mere interessante for vores publikum på Lille Torv,” siger Susie Kristensen til Aarhus Lokalavis.

Læs også: Warm Nordic: Den nye danske møbelklassiker – men med musik til

Hos Paustian ser de også frem til det kommende samarbejde, hvor Paustians salg til privatkunder bliver flyttet over, mens lokationen på Skovvejen vil blive bibeholdt med fokus på erhvervskunder.

”Det passer virkelig godt ind i vores ambitiøse udvikling af Paustian-brandet, hvor respekt for historien suppleres med nyt, der skal gøre det endnu mere vedkommende, overraskende og tilgængeligt for kunderne at besøge os. Og så er det jo en helt fantastisk ejendom og beliggenhed i Aarhus, der både giver os mere fysisk plads og danner en smuk, historisk ramme om Paustian her i byen,” udtaler Frantz Longhi, direktør og medejer af Paustian A/S, til Århus Stiftstidende, som fornyligt solgte Kähler Design A/S til Rosendahl Design Group.

Navneskiftet træder i kraft fra den første december, men butikken skal løbende udvides med designvarer og internationale brands, og den endelige omstrukturering af butikken er færdig den 1. marts 2019.