Den midtjyske grossistvirksomhed F&H har netop åbnet sin nye 900 m2 concept store og showroom ’Kitchen Living Dining’. 365DESIGN var med til Grand Opening den 28. august 2019 på Gråbrødetorv i København.

Tilbage i maj 2019 løftede F&H sløret for en kommende ny concept store – den første butik og showroom, der er placeret uden for hovedkontoret i Viborg. Nu er konceptbutikken åbnet, og den skal både fungere som butik og som showroom.

365DESIGN var med til Grand Opening af den nye butik, hvor vi talte med salgsdirektør Morten Hansen om den nye butik og valget af placering.

”Med det nye showroom har vi mulighed for at komme tættere på de sjællandske kunder. Vi kan også lidt bedre invitere udenlandske kunder på besøg i vores showroom, når der ligger et i København,” fortæller Morten Hansen, der også forklarer, at beslutningen om placeringen i Østdanmark også er en strategisk beslutning for at stå stærkere på eksportmarkedet.

Kim Dyrholm, der er marketingchef hos F&H, supplerer og fortæller:

”Med et showroom i København får F&H mulighed for at vise hele sortimentet overfor kunderne samt nyheder fra alle F&Hs egne brands. Butikken er i to etager, og hvert brand har sin egen udstilling.”

Ved at kombinere showroom med butik ønsker F&H også at give kunderne en alternativ oplevelse. Når butikken optræder som showroom, hvor hele sortimentet bliver vist, så vil der også være anderledes arrangementer og events, der skal give kunderne et kig ind i tankerne bag produkterne på hylderne.

”Et showroom i København giver også mulighed for events, idet butikken indeholder et større mødelokale. Der sker en del events i København, som F&H fremadrettet kan blive en del af,” fastslår Morten Hansen.

F&H åbner ny butik
Foto: F&H concept store og showroom: ‘Kitchen, Living, Dining’