Den Lars Larsen Group-ejede kæde Sengespecialisten ligger i øjeblikket i forhandlinger om opkøb af en svensk konkurrent. Målet om ekspansion i udlandet er nu tættere på. 

Der er gang i opkøbene hos Lars Larsen Group-koncernen. Fornyligt kunne koncernen meddele, at de nu havde erhvervet sig danske Sofacompany til porteføljen af møbelvirksomheder.

I dag mandag den 31. maj 2021 fortæller koncernen i en pressemeddelelse, at de snart er tæt på endnu et opkøb gennem deres butikskæde Sengespecialisten, der er i forhandlinger med den svenske butikskæde Sängjätten.

“Personligt ville jeg helst have ventet, til handlen var endeligt på plads, men da vi er enige om langt det meste, kan jeg ikke forestille mig, at det ikke lykkes. Derfor vælger jeg at glæde mig over, at vi nu har fået den perfekte mulighed for at opfylde vores drøm om ekspansion til udlandet,” fortæller Martin Amstrup Bang, adm. direktør for Sengespecialisten, i pressemeddelelsen.

Opkøbet kommer efter, at Sengespecialisten i sit 2020-regnskab løftede sløret for planer om ekspansion i udlandet. Hvis forhandlingerne går igennem, vil Sengespecialisten træde ind på det svenske marked med Sänjättens 17 egenejede butikker og tre franchisebutikker.

Sängjätten ejes af den hollandske detailkoncern Beter Bed, og kæden omsatte for 170 mio. svenske kroner i 2019.

Foto: Sengespecialisten