Verdens største Søstrene Grene-butik åbner i Aarhus

Coronapandemien satte en stopper for den ellers planlagte åbning af verdens hidtil største Søstrene Grene-butik. Brødrene bag kæden glæder sig over endelig at kunne slå dørene op til den nye butik i hjertet af Aarhus, når første del af genåbningsfasen for landets detailbutikker forsigtigt begynder på mandag.

Restriktionerne om nedlukning af de danske detailbutikker kan for mange snart kaldes fortid, og brødrene bag Søstrene Grene kan fra på mandag den 1. marts 2021 slå dørene op til en ny butik i hjertet af Aarhus ved Skt. Clemens Bro, der tilmed bliver kædens hidtil største på verdensplan.

”Vi er meget spændte på at fremvise den nye butik for kunderne, da vi selv er rigtig stolte af resultatet. Derfor er vi utroligt glade for, at det nu endelig er muligt at åbne, og vi er helt klar til på mandag,” siger adm. direktør og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse.

Han fastslår endvidere, at de i disse tider er særligt glade for den rummelighed, som butikken indeholder, så kunderne sikres en tryg og behagelig butiksoplevelse ud over det sædvanlige.

 

En ny oplevelse

I takt med åbningen lover brødrene en helt ny butiksoplevelse, end kunderne ellers er vant til, når de besøger en af kædens over 240 butikker fordelt på verdensplan.

Det har resulteret i en særlig indretning af butikken.

”Vi ønsker at give vores kunder en meget speciel og sanselig oplevelse, når de besøger vores nye butik. Derfor har vi til hver af vores produktkategorier eksperimenteret med at lave en overraskelse til kunderne ved at skabe en ny oplevelse, et nyt visuelt set-up og dekorationer, der skaber kundeinvolverering og appellerer til kundernes kreativitet,” uddyber kreativ direktør og medejer Cresten Grene.

Butikken, der fordeler sig på hele 645 kvadratmeter, slår for første gang dørene op på mandag den 1. marts klokken 9.59.

Den nye butik er midlertidig og forventes af være åben i omkring et år, mens den oprindelige butik på strøget i Aarhus holder lukket og gennemgår en grundig renovering.

 

Foto: Søstrene Grene