Livsstilsbrandet Noen, der er en del af Godske Group, glæder sig til at være en del af Fashion & Lifestyle-hallen på Formland.

Når Formland Autumn løber af stablen, vil man for første gang kunne opleve det danske livsstilsbrand Noen blandt udstillerne. Noen har valgt at udstille i Fashion & Lifestyle-hallen, fordi de har hørt så meget positivt om re-brandingen af det nye og opdaterede område, der er dedikeret til mode og livsstil.

“Noen er et nyt livsstilsbrand, som leverede den første kollektion til butikkerne i foråret 2022. Vi ser meget frem til at kunne vise vores kollektion, fortælle om vores vision og selvfølgelig også få kontakt til en masse nye kunder på Formland,” siger Henrik Bus, der er Head of Design hos Noen.

Noen er en nordisk, moderne tidløs kollektion til kvinder, som søger en garderobe, der understreger deres individuelle personlighed. Stilen er kendetegnet ved flatterende silhuetter, smukke print og innovative materialer i høj kvalitet.

“Vores kollektioner er baseret på ansvarlighed og sund fornuft. Det betyder, at tøjet er fremstillet i den allerbedste kvalitet med en god pasform, der er skabt til at blive brugt igen og igen,” fortæller Henrik Bus og uddyber:

”Vi ønsker, at kvinder skal føle sig godt klædt på i Noens univers. Vi designer kollektioner, som giver kvinder mulighed for at vælge tøj til deres garderobe, der passer til deres livsstil og komplementerer alle kropstyper. Det er tøj, der er let at forelske sig i.”

 

 

Et livsstilsbrand uden udløbsdato

Noen skiller sig ud ved, at de tør at risikere noget.

”Vi tænker kreativt, og vi er ikke bange for at tage en chance, så længe at det er ansvarligt og i overensstemmelse med vores handlinger. Vores designfilosofi har rødder i kunst, det kreative univers, god forarbejdning, og så er det vigtigt, at vores tøj har et formål,” forklarer Henrik Bus.

Noen har fået en fantastisk opstart og er allerede i butikker i 12 lande, og hos teamet bag brandet ser de positivt på fremtiden.

“Vi er et livsstilsbrand uden udløbsdato. Brandet er en del af en solid dansk virksomhed, Godske Group, som blev etableret i 1970, og Noen har også tænkt sig at eksistere i mange år. Og vi vil fortsætte med at designe tøj med et formål,” fortæller Henrik Bus.

Udover Formland deltager Noen blandt andet også på CIFF i København, Düsseldorf Fashion Days i Düssel­dorf, Norwegian Fashion Center i Oslo, Stockholm Fashion District i Stockholm, Pure i London, Womens­wear In Nevada i Las Vegas og Coterie i New York.

Foto: Noen