Han skal være ny direktør i Kop & Kande

Med mere end 100 ansøgere er efterfølgeren til Peter Rønn nu fundet. Valget er faldet på en person med solid erfaring inden for kædedrift og ledelse.

Tilbage i februar annoncerede den adm. direktør i Kop & Kande, Peter Rønn, at han ønskede nye udfordringer og derfor havde opsagt sin stilling per 31. juli 2020. Herefter blev der sat ind for at finde en ny kandidat, der skal sidde ved roret i isenkramkæden.

Nu er posten blevet besat. Manden, der til den 1. august 2020 kan sætte sig i direktørstolen hos Kop & Kande, er Thomas Nielsen. Det oplyser Kop & Kande i en pressemeddelelse.

Thomas Nielsen tiltræder stillingen i Kop & Kande med mere end 20 års erfaring med kædedrift og ledelse i bagagen. Han kommer senest fra en stilling som kædedirektør for Kvickly, og inden da var han seks år hos Dagrofa, hvoraf han i tre år var direktør for kædens Cash & Carry-butikker.

Kop & Kande oplyser, at det blandt andet er Thomas Nielsens stærke kompetencer inden for digital udvikling, der sikrede ham jobbet som direktør hos isenkramkæden.

Kop & Kande har selv vækstet massivt på de digitale platforme over den sidste tid, ligesom de har haft succes med at sammensmelte de fysiske butikker med aktiviteter online. Kæden skriver også i pressemeddelelsen, at det er ambitionen, at Kop & Kande skal udvikles yderligere inden for netop dette område.

I oktober 2019 offentliggjorde Kop & Kande, at de skulle overtage 11 Værsgo-butikker. Det gør Thomas Nielsen til direktør for intet mindre end 104 butikker landet over.

Foto: Thomas Nielsen

Foto: Kop & Kande