Mette Maix, der siden 2020 har været CEO i designvirksomheden, har valgt at opsige sin stilling. En kending tiltræder som CEO fremadrettet. 

Bestyrelsesformanden i Rosendahl Design Group fratræder sin rolle og genindtræder i sin rolle som CEO. Det drejer sig om Henrik Rosendahl, der som navnet angiver, er en del af familievirksomheden. Direktørstolen er blevet ledig, da Mette Maix har sagt op efter ønsket om arbejde med “de aktuelle, globale dagsordener, der udfordrer samfund, virksomheder og enkeltpersoner verden over,” som Rosendahl Design Group skriver i en pressemeddelelse.

“Som bestyrelsesformand har jeg været tæt på de strategiske beslutninger, vi har truffet over de seneste år, og jeg har lært meget af at skulle anlægge et nyt perspektiv på designgruppen og på branchen. Denne nye indsigt glæder jeg mig til at bringe i spil til gavn for Rosendahl Design Group, og jeg ser overordentligt meget frem til at genindtræde som CEO og igen balancere det langsigtede perspektiv med den daglige drift,” skriver Henrik Rosendahl.

I 2020 overtog Mette Maix CEO-rollen fra Henrik Rosendahl, der havde varetaget posten i 15 år. Han ønskede at fokusere på bestyrelsesarbejde i familievirksomheden og det lange træk. Henrik Rosendahl har i de seneste år været bestyrelsesformand og fratræder nu denne rolle til fordel for CEO-stolen.

Rosendahl Design Groups bestyrelses fremtidige sammensætning forventes udmeldt snarest.

Foto: Rosendahl Design Group