German Brand Award i Tyskland har udpeget et af F&H’s selvejede brands som årets innovative brand.

Zone Denmark kan endnu en gang tilføje en pris til CV’et. Sidst fik brandet tildelt en pris for dets nye produktkategori med småmøbler til boligen. Nu tager Zone Denmark et skridt højere op på podiet og vinder virksomhedens første brandpris, som German Brand Award står bag. Det skriver Zone Denmark i en pressemeddelelse til 365DESIGN.

Efter tre år med en intensiv revitaliseringproces af Zone Denmark-brandet kan virksomheden nu ånde lettet op og glæde sig over, at det hårde arbejde har resulteret i to awardpriser.

Læs også: Dansk designvirksomhed vinder millioninvestering

”Sammen med vores designteam har vi sat stærkt ind på at løfte Zone Denmarks designprofil, ligesom vi har hævet niveauet i vores PR- og marketingindsats. Priserne her er det største skulderklap, vi kunne ønske os,” lyder det fra Brand Manager Michael Bruun, der sammen med resten af Zone Denmark-teamet igangsatte revitaliseringen i 2015.

Zone Denmark, der er ejet af grossistvirksomheden F&H, har vundet en pris i kategorien Kitchen & Household Appliances samt en i  Brand Innovation of the Year. Zone Denmark får overrakt priserne i juni ved Telekon Hauptstadtrepräsentanz i Berlin.

Foto: Zone Denmark