Designbrand endnu en gang i finalen om at blive Danmarks bedste start-up

Hos Roskilde-virksomheden er de stolte over for andet år i træk at være nomineret til EY Entrepreneur of the Year. ”Det er en kæmpe anerkendelse at blive udvalgt som en af Danmarks 18 bedste start-ups,” lyder det fra direktøren. 

Det er nu andet år, at designvirksomheden Spring Copenhagen kan bryste sig med en nominering til EY Entrepreneur of the Year.

Virksomheden, som blandt andet er kendt for at vinde TV2-programmet Vejen til Seier i 2019, er sammen med 17 andre danske start-up-virksomheder blevet udvalgt for at have præsteret særlig godt ind inden for de seks kategorier: Muligheder i modgang, Sustainability, Innovation, Start-up/scaleup, Life sciences, Social Entrepreneurship – Future Impact. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

I EY Entrepreneur of the Year-konkurrencen er tre virksomheder fra Danmarks seks regioner udvalgt af en uvildig jury, som blandt andet består af investor Torben Frigaard Rasmussen og erhvervsleder Jan Dal Lehrmann.

”Det er en kæmpe anerkendelse at blive udvalgt som en af Danmarks 18 bedste start-ups. Traditionelt er det jo medico og teknologi, der står bag stærke start-ups, så som designbrand er vi stolte af at være konkurrencedygtige,” lyder det fra Peter Sørensen, direktør i Spring Copenhagen.

Han tilføjer:

”Vi tror selvfølgelig på, at vi vinder, men skulle vi ikke det, betyder nomineringen også vanvittigt meget for os. Finaledeltagelsen er en blåstempling af vores virksomhed i sig selv, fordi deltagerne bliver udvalgt, fordi vi har en skalérbar idé, ambitionsniveau, iværksætterånd og har vist, at vi kan skabe en forretning på vores koncept. Det er selvsagt noget, de fleste iværksættere drømmer om, når de går i gang.”

Ved et virtuelt event den 2. december 2020 finder juryen frem til de tre bedste iværksættere blandt de nominerede. I januar 2021 kåres så endeligt, hvem der bliver EY Entrepreneur of the Year 2020.

Bag konkurrencen står revisions- og konsulentvirksomheden Ernst & Young. EY Entrepreneur Of The Year finder sted på både regionalt, nationalt og internationalt plan i 53 lande.

Foto: Claus Nielsen og Peter Sørensen, Spring Copenhagen. Per Arnesen/TV2