Fredag den 3. maj slår FDB Møbler dørene op for virksomhedens første butik i Aalborg, der bliver den største af slagsen. Inden da afholder FDB Møbler en happening for aalborgenserne. 

Der er mulighed for at sætte sig godt tilrette og nyde en kop kaffe, når FDB Møbler afholder happening og stiller 50 designerstole frem til fri afbenyttelse i Aalborg. Happeningen, som finder sted lørdag den 27. april, sker i forbindelse med åbningen af virksomhedens første butik i Aalborg, der får adresse på Nytorv.

Med et butiksareal på 430 kvadratmeter er butikken i Aalborg ikke blot den første i byen, men også virksomhedens største i landet. Direktør for FDB Møbler, Ole Kiel, ser frem til åbningen.

”Vi glæder os utrolig meget til at åbne en drøm af en butik i hjertet af Aalborg. At få lov til at fylde hele 430 kvadratmeter i Aalborg med vores designhistorie og alle vores spændende nye designsamarbejder har været et stort ønske for os. Vi glæder os rigtig meget til at møde aalborgenserne – både til happeningen og efterfølgende i vores nye butik,” fortæller Ole Kiel i en pressemeddelelse.

Butikken i Aalborg er den ottende i rækken. Sidste år åbnede FDB Møbler en butik i både Aarhus og Odense.

Det nye designunivers vil blandt andet komme til at huse Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmans værker. Efter lørdagens arrangement vil de 50 stole blive doneret til De Frivilliges Hus i Aalborg.