Den danske rigmand Kaare Danielsen, der står bag Jobindex, har købt sig ind i en designvirksomhed, som ikke har haft overskud siden 2012.

Den danske designvirksomhed Jacob Jensen Design har ikke haft plus på bundlinjen siden 2012. Dengang lød overskuddet på beskedne 837 kroner, og sidenhen har bundlinjen kun vist røde tal.

Alligevel har rigmanden Kaare Danielsen valgt at købe sig ind i designvirksomheden for en ejerandel på 15-20 procent. Det skriver Finans.dk.

”Jeg har investeret i Jacob Jensen, fordi jeg synes, det er et spændende selskab med en spændende historie,” fortæller Kaare Danielsen til Finans og fortsætter:

”Jeg ser et stort potentiale i Jacob Jensen, da de er rigtig stærke på designområdet. For at gøre sig gældende på forbrugerområdet skal man tænke det digitale med. Der, håber jeg, at jeg kan bidrage med noget viden.”

Læs også: Hammel Furniture accepterer tilbagegang

Ifølge Finans.dk har Kaare Danielsen en anslået formue på cirka 1,5 mia. kroner, efter han i 1996 skabte virksomheden Jobindex.

Jacob Jensen Design havde i 2016 et underskud på 23,4 mio. kroner, og selv om virksomheden fik en kapitalindsprøjtning på 2 mio. kroner i 2017, så lød underskuddet stadig på 3,9 mio. kroner i seneste årsregnskab.

Designvirksomheden blev grundlagt i 1958 af Jacob Jensen. I 1990 overlod han tøjlerne til sin søn Timothy Jacob Jensen, der i dag indtager rollen som adm. direktør og chefdesigner.

Kilde: Finans.dk