Spring Copenhagen: ”Vi er forpligtede til at gøre en forskel”

Designvirksomheden indgår et samarbejde med organisationen Plant et Træ med formålet om at gøre en forskel i arbejdet med genplantning.

I forbindelse med det nye koncept ’Spring Emotions’ sætter designvirksomheden Spring Copenhagen for alvor ind for at styrke sit CSR-arbejde. Det sker i et samarbejde med organisationen Plant et Træ, der siden 1988 har plantet mere end halvanden million træer i Danmark. Det fortæller Spring Copenhagen i en pressemeddelelse.

Designvirksomheden har på baggrund af sit store fokus på trædesign følt, at det har været særligt vigtigt at handle ansvarsfuldt og rette blikket mod genplantning.

”Som designvirksomhed med fokus på træ er vi både bevidste om og forpligtede til at gøre en forskel i arbejdet med genplantning. Aftalen med Plant et Træ er det første af forhåbentligt flere initiativer, hvor vi styrker arbejdet med CSR,” fortæller partner i Spring Copenhagen, Claus Nielsen, i pressemeddelelsen.

Hos Plant et Træ ser landsformand og informationschef, Jens Døssing, frem til samarbejdet.

”Vi er glade for, at en vækstende, mindre virksomhed som Spring Copenhagen også sætter fokus på miljø og bæredygtighed. Øget træplantning reducerer CO2-niveauet, og vi får mulighed for at plante endnu flere træer sammen med børn i den danske natur,” siger Jens Døssing.

 

Foto: Spring Copenhagen