Efter en komplet revitalisering af brandet er alle aktiviteter i Zone Denmark nu solgt til en stor spiller i designbranchen med overtagelse fra den 1. august 2018. 

Zone Denmark følger nu strømmen af danske designmærker, der skifter ejere, efter en
succesfuld revitalisering, der har markeret brandet internationalt med vækst og flere
designpriser.

Branchegiganten F&H overtog den 1. august 2018 alle aktiviteter i Zone Denmark og
cementerer dermed sin position, som en af Skandinaviens førende brandkoncerner inden for sit område. Senest har F&H også annonceret samarbejdet med designbrandet Medusa Copenhagen, og i starten af juni meddelte koncernen om en sammenlægning med Thuesen Jensen under et fælles holdingselskab, F&H Group A/S.

Zone Denmark er over de seneste år blevet omdannet fra leverandør af mainstream baderumstilbehør til et designbrand. Design-dna’et er skåret til, kollektionerne er reduceret med næsten 40 procent og samarbejdet med eksterne danske designere er intensiveret. Herudover er der lagt en øget indsats i salgsunderstøttende materiale til butikkerne, så produkterne bliver selvforklarende for forbrugeren.

Læs også: Designpriser fastslår Zone Denmarks transformation

”Vi har fulgt udviklingen i Zone Denmark de seneste sæsoner og ser det som et ideelt match til vores eksisterende pallette af brands. Det er jo ikke kun forretningen vi overtager, men heldigvis også teamet af dygtige og kompetente medarbejdere og det er vores forventning, at vi med vores fælles kompetencer, kan intensivere den rejse brandet har været på, til glæde for både medarbejdere, virksomheden og ikke mindst vores kunder,” udtaler koncerndirektøren for F&H, Knud Lomborg, i en pressemeddelelse.

Indtil nu har Zone Denmark været drevet af Bovictus A/S, og tilfredsheden med handlen er også stor hos direktør for Bovictus A/S, Steen Engelbrecht.

”Frasalget styrker Bovictus A/S betydeligt finansielt og giver os mulighed for at fokusere mere på at videreudvikle de andre stærke mærker i porteføljen: Villa Collection Denmark og KJ Collection. Dernæst kommer Zone Denmark videre til en aktør, der kan investere det nødvendige i dens videre udvikling, hvilket os med kærlighed til mærket kun kan glæde os over,” fortæller Steen Engelbrecht.

Zone Denmarks aktiviteter samles på F&H’s hovedkontor i Viborg – kun få kilometer fra brandets nuværende adresse.