Lad 365DESIGN fortælle din historie

Skulle dit brand eller din virksomhed have deltaget på Trends & Traditions? Så er du meget velkommen til at benytte 365DESIGN som platform til at formidle spændende nyheder, som kan være relevante for branchen.

365DESIGN har tradition for at dække brancheeventen Trends & Traditions både med artikler i vores trykte udgivelse af 365DESIGN og gennem redaktionel tilstedeværelse og deltagelse i eventen.

Men Trends & Traditions er som bekendt blevet aflyst, og derfor må vi som branche nu stå sammen og ty til andre metoder for at hjælpe hinanden der, hvor vi kan. Derfor står 365DESIGN også hellere end gerne til rådighed for din virksomhed.

Gennem 365DESIGN er det muligt for virksomheder at fremvise nogle af de spændende nyheder, der skulle være vist på Trends & Traditions – eksempelvis gennem annoncering, hvor man rammer 16.000 ugentlige læsere, der indeholder en bred skare af de vigtigste aktører i branchen. Kontakt Bente Bitsch Nielsen på bbn@pejgruppen.dk for mere information.

I er også velkomne til at bruge mediet som talerør, hvis I har en god historie, som I ønsker at fortælle. Kontakt redaktion@pejgruppen.dk, hvis I er interesserede i at benytte 365DESIGN som formidler af nyheder i jeres virksomhed.