Trends & Traditions 2020 aflyses

Efter først at være blevet rykket fra april til juni i år, udskydes eventen nu til 2021.

”Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse Trends & Traditions 2020.” Sådan indledes en meddelelse fra designeventen, der nu altså ikke vil blive afviklet i år.

Trends & Traditions 2020 skulle efter planen være afviklet den 30. april 2020, men blev som følge af coronavirussets hærgen i begyndelsen af marts rykket til den 25. juni. Nu udskydes eventen til næste år.

”Trends & Traditions skal være en dag med inspiration, design, arkitektur, netværk, latter og nærhed, men med forbuddet om større forsamlinger og vores ønske om at passe på hinanden in mente, må vi desværre udskyde eventen til næste år,” skriver Trends & Traditions.

En ny dato er imidlertid på plads, og den næste udgave Trends & Traditions løber af stablen torsdag den 6. maj 2021 på Lokomotivværkstedet i København.

”Indtil da lægger vi alle kræfter i at sammensætte et inspirerende program med talks, udstillere og alt derimellem, som vi glæder os til at fortælle mere om,” lyder det fra Trends & Traditions, der oplyser, at der snart lanceres et nyt digitalt inspirationsunivers, hvor passionen for design og arkitektur i stedet kan deles.


Skulle dit brand eller din virksomhed have deltaget på Trends & Traditions? Du er meget velkommen til at benytte 365DESIGN som platform til at formidle spændende nyheder, som kan være relevante for branchen. Send en mail til redaktionen på redaktionen@pejgruppen.dk

Du kan også altid kontakte salg@pejgruppen.dk, hvis dit brand eller din virksomhed ønsker at annoncere online eller i de trykte udgaver af branchebladet 365DESIGN.

365DESIGN udkommer næste gang den 18. maj 2020. Deadline for eventuel annoncering er den 4. maj 2020.