Efter en lang og svær coronaperiode for svenske messer ser det nu ud til at lysne. Formex-messen melder klar til januar 2022 blandt andet med god interesse fra danske udstillere.

”Endelig åbner Formex igen.”

Sådan lyder meldingen fra den svenske design- og interiørmesse, der med stor glæde kan melde ud, at messen igen bliver en realitet i januar 2022.

Formex løber af stablen næste gang fra den 18. til den 21. januar 2022. Det er en lettelse for messen, at de nu kan melde klart ud efter nogle sæsoner med coronaudfordringer med aflysninger og udelukkende digitale tiltag i august 2021.

”I løbet af den tid, hvor vi ikke har været i stand til at arrangere messer, har vi lyttet til og talt med de fleste besøgende, udstillere og partnere for at finde nye muligheder og forbedre vores kommende messer,” lyder det fra messen, som nu er i fuld gang med at forberede en oplevelses- og aktivitetsbaseret messe med fokus på at mødes, handle og få sat sanserne i spil.

Et nyt tiltag, som de besøgende på Formex kan se frem til, er de nye udstillingsområder Newsexpo, hvor der vil blive vist produktnyheder ved hver af messens indgange.

”Newsexpo skal give et bedre overblik og give tips og henvisninger til leverandører,” forklarer messen.

 

Danskerne vil tilbage til Sverige

Formex-messerne har gennem tiden været et eftertragtet udstillingsvindue for danske design- og interiørbrands.

Den lange tid med nedlukning grundet corona har forhindret mange brands i at møde både eksisterende og nye svenske kunder fysisk. Interessen for at møde de svenske kunder virker dog i stor grad til at være intakt. Marianne Stave Sjöberg fra Stockholmsmässan’s officielle danske kontor fortæller, at der allerede nu er god opbakning fra danske udstillere til januar-udgaven af Formex.

”Vi kan mærke, at efter den lange nedlukning af svenske messer er der stor interesse fra dansk side i forhold til at markedsføre sig på Formex til januar,” forklarer Marianne Stave Sjöberg til 365DESIGN.

 

Foto: Formex 2019