I forbindelse med eventen 3 Days of Design i København lancerer Formland nu en ny udstillingsevent på Refshalvøen.

Årets Formland Spring 2020 er netop succesfuldt afsluttet i Herning, og nu kan branchefolk i stedet begynde at se frem til den kommende designevent 3 Days of Design, der løber af stablen fra den 14. til den 16. maj 2020 i København.

Som del heraf lancerer Formland nu den nye udstillingsevent DesignCamp, der får til huse på Refshalvøen ud for Langelinje og kommer til at indeholde nyheder fra 30 udvalgte designbrands fra Formland-messen. Det oplyser Formland i en pressemeddelelse.

Blandt udstillerne er Hay, Woud, Humdakin, Kodanska, Care By Me og Encoded, og de mange designnyheder vil fordele sig i de to gamle industrihaller Spolelageret og Kabelhallen.

”Vi ønsker som altid at støtte vores udstillere og samtidig hjælpe dem til større salg nationalt som internationalt. Vi glæder os derfor over samarbejdet med 3 Days of Design og ser frem til at promovere kuraterede, danske brands, der matcher konceptet på den københavnske designscene, udtaler Formlands projektleder, Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Formlands tilstedeværelse på 3 Days of Design er et supplement til Formland-messen, der afholdes to gange årligt i MCH Messecenter Herning. ’DesignCamp by Formland’ finder sted fra den 14. til den 16. maj, og udstillingen er åben for besøgende torsdag og fredag fra klokken 10.00 til 18.00 samt lørdag fra klokken 10.00 og 14.00.