Marts-udgaven af Maison & Objet aflyses

De mange udfordringer i kølvandet på pandemien får nu endnu en international messe til at aflyse sin kommende afholdelse.

Covid-19 har efterhånden spændt ben for afholdelsen af et hav af messer i design-, møbel- og interiørbranchen. Og nu må endnu en messe aflyse.

Denne gang er det franske Maison & Objet, der desværre er nødsaget til at aflyse den kommende messe i slutningen af marts 2021.

I en pressemeddelelse oplyser den parisiske messe, at den vedholdende pandemi giver for mange udfordringer. På baggrund af resultaterne fra en undersøgelse blandt udstillere og besøgende har Maison & Objet valgt at aflyse den første version af messen i 2021.

Den næste udgave af Maison & Objet i Paris vil derfor finde sted i anden halvdel af 2021 fra den 9. til den 13. september i forbindelse med Paris Design Week.

September-udgaven af Maison & Objet vil således have et mindre overlap med den store møbel- og designmesse i Milano, Salone del Mobile, som er flyttet fra sine vanlige datoer i april til september – fra den 5. til den 10. september 2021.

Foto: Maison & Objet