Samtidig med stor europæisk ekspansion planlægger møbelkæden også at rette fokus mod det danske marked. Det betyder flere nye lokationer på prominente adresser i København.  

Fornyligt meldte den danske møbelkæde Bolia ud, at de planlægger at åbne en til to nye butikker hver måned året rundt i Europa.

Det er dog ikke kun de udenlandske markeder som får møbelkædens opmærksomhed. Også på hjemmemarkedet Danmark har Bolia det seneste år åbnet nye butikker på Trianglen i København og på Danmarksgade i Aalborg.

Men den hjemlige ekspansion er ikke overstået endnu – især København får opmærksomhed den kommende tid.

Den 18. november 2021 åbnede Bolia nemlig en ny butik på Falkoner Allé på Frederiksberg.

”For Bolia er det essentielt at placere sig lokalt og lige om hjørnet, så deres kunder altid er tæt på og dermed kan opleve de fredfyldte oaser af inspiration og nyfortolkninger af skandinavisk design midt i den travle hverdag,” lyder det fra Bolia i forbindelse med åbningen af den nye butik på den prominente adresse.

Til efteråret 2022 kan Bolia afsløre, at de vil indtage de historiske lokaler i Kuglegården på Holmen i København. Her vil møbelkæden komme til at mingelere med brands som Ferm Living og Louis Poulsen.

Butikken i Kuglegården vil med sine 1.300 kvadratmeter blive den hidtil største Bolia-butik.

I dag har Bolia 72 butikker rundt om i Europa, og møbelkæden sælger sine produkter i mere end 50 lande verden over.

Kuglegården. Foto: Byggeselskabet Mogens de Linde