Hemwerk og Stences giver et indblik i, hvad de ser særligt frem til, når de skal udstille på Formland. 

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

Vi ser frem til at byde nye og eksisterende kunder velkommen til vores stand. I et marked, der nogle gange kan være svært at manøvrere i, er Formland et fantastisk sted at komme ind og trykprøve branchen – og ikke mindst se, hvordan butikkerne reagerer.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Det giver os mulighed for at møde vores kunder og potentielle nye i et inspirerende miljø. Formland handler meget om det personlige møde og de muligheder, der altid opstår, når man møder mange forskellige mennesker. Forhåbentlig ser vi også en kommerciel gevinst i form af gode snakke med både nye og eksisterende kunder.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

Det sidste halvandet år har vi været ret progressive i vores produktudvikling. Vi har fokuseret på at bygge nye kategorier og står på nuværende tidspunkt med et stærkt produktsortiment. Derfor har vi valgt at bruge alt vores energi på at åbne nye salgskanaler både i Danmark og på nærliggende eksportmarkeder i stedet.

 

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

Vi ser mest af alt frem til det personlige møde med såvel nuværende som potentielle kunder og samarbejdspartnere. Formland er en fantastisk mulighed for at træffe en masse spændende mennesker på ganske få dage.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Som et nyt brand er det enormt vigtigt for os at kunne præsentere Stences som et helstøbt univers. Vi oplever en positiv effekt af, at kunderne på messen har mulighed for at få produkterne i hænderne, så de bedre kan mærke kvaliteten, hvilket er umuligt gennem en skærm. Derudover giver det os mulighed for at få ny inspiration fra de gennemførte trendområder.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

Vi glæder os til at præsentere en lyseblå, mundblæst glasvase i en mere petit størrelse end tidligere set hos os. Perfekt til at indgå i en smuk borddækning eller til mindre lejligheder med begrænset plads til pynte­genstande. Samtidig præsenterer vi en ny krystal­lysestage, som bliver en forlængelse af vores populære Bubble-kollektion. Den kommer i en meget efterspurgt lyserød nuance.