Et positivt regnskab bliver nu efterfulgt af en oprustning i salgsteamet hos det populære danske møbelbrand.

I april i år kunne designvirksomheden New Works fremvise et yderst positivt regnskab med en fordobling af sidste års bundlinje. Nu meddeler virksomheden, at man fra 1. september har ansat Kenneth Petersen som ny CSO, og at han med sin store erfaring fra møbelbranchen skal være med til at styrke salget yderligere – blandt andet på kontraktmarkedet.

“Kenneth har været en tæt samarbejdspartner for New Works i mange år fra både hans tid med Punktum (senere del af Holmris B8, red.) og senere hos Moodings, og vi glæder os meget til at få hans brede viden om både retail og kontraktmarkedet sat i spil hos os. Han kommer med et andet sæt briller, end vi har, og det, er vi slet ikke i tvivl om, bliver en styrke for hele vores salgsteam og organisationen generelt,” fortæller Nikolaj Meier, der er CEO og Co-Founder hos New Works.

Kenneth Petersen tilslutter sig New Works-teamet med over 20 års erfaring fra møbelbranchen. Han har blandt andet arbejdet 10 år i London, været eksportansvarlig for det tyske møbelbrand Kusch+Co, været medejer af Punktum og Holmris B8 og efterfølgende som CCO hos Moodings.

Efter et kort besøg i modeindustrien vender Kenneth Petersen nu tilbage til møbelbranchen, hvilket han i den grad ser frem til.

“Jeg glæder mig til at blive en del af et brand, som jeg har fået lov til at følge helt fra sin spæde start, og som nu er godt i gang med et internationalt gennembrud. Det potentiale, der ligger i det eksisterende produktprogram og muligheder i forhold til kontraktmarkedet er utrolig stort, og det glæder jeg mig til, sammen med et dygtigt team, at få indfriet,” forklarer Kenneth Petersen.

I april kunne New Works fremvise et positivt resultat på 6 mio. kroner, hvilket stort set var en fordobling i forhold til 2021-tallene, hvor årsresultatet ramte 3,1 mio. kroner. Årsrapporten berettede desuden om en bruttofortjeneste på 16,9 mio. kroner – en stigning i bruttofortjenesten på næsten 60 procent – samt fremgang på egenkapitalen, som på et år voksede fra 5,9 mio. kroner til 11,4 mio. kroner. Samlet set var der rekorder på samtlige nøgletal.

Fotos: New Works