Benny Frandsen, stifter og ejer af Frandsen Group, har solgt den 50-årige belysnings- og designkoncern til Nine United.

Den Horsens-baserede belysnings- og designkoncern, Frandsen Group, der i fjor kunne fejre 50-års jubilæum, er solgt. Køberen af Frandsen Group er en anden Horsens-baseret virksomhed, Nine United. Benny Frandsen, der stiftede Frandsen Group i en alder af 28 år, er glad for, at Frandsen Group er havnet i hænderne på Nine United.

”Målet har været at sikre Frandsen Group som en progressiv og konkurrencedygtig partner for gruppens nuværende og kommende kunder og leverandører,” fortæller Benny Frandsen i en pressemeddelelse og uddyber:

”Det mål har jeg nået ved salget til Nine United. Frandsen Group passer perfekt ind i Nine Uniteds salgs- og produktionsorganisation, og på produktsiden udgør vi et attraktivt match og supplement. Jeg har stor tiltro til, at Frandsen Group med dette salg er sikret fortsat udvikling og vækst og en fremtid som en god og attraktiv arbejdsplads for Frandsen Groups medarbejdere.”

Nine United, der ejes af Bestseller-stifteren Troels Holch Polvsen, vil overtage Frandsen Group officielt i begyndelsen af 2020, hvor salget vil blive effektueret.