Når den tyske design- og møbelmesse IMM Cologne i denne uge løber af stablen i Køln, vil den danske møbelvirksomhed Dan-Form præsentere et rekordhøjt antal nyheder.

Dan-Form, som primært designer og producerer spisestuestole, udstiller i denne uge på IMM Cologne i Køln. Her viser møbelvirksomheden en større kollektion af spiseborde frem end tidligere.

”Størstedelen af vores stole købes for at sætte dem om et spisebord, så der er en naturlig sammenhæng fra vores kerneprodukt til bordene. Vi har også mange kunder, både i Danmark og i udlandet, som efterspørger muligheden for at købe spisemøbler som sæt med både borde og stole. At vi samtidig har oplevet stor succes med vores Passo-bord, siden vi lancerede bordet på IMM Cologne i Køln sidste år, gør, at det er det rette tidspunkt for os at øge andelen af borde i vores sortiment,” fortæller Sanne Protin, direktør hos Dan-Form, i en pressemeddelelse.

De nye borde, som alle er designet af danske designere, har hver deres unikke særpræg. Eksempelvis bordet CU, som er belagt med kobberplader, og bordet Bone med sildebensmønster.

Udover de nye spiseborde præsenterer Dan-Form også counterborde og konsolborde, ligesom møbelvirksomheden også viser en lang række andre produktnyheder frem.

”Vi har et rekordhøjt antal nyheder med på messen i år, mere end 30 forskellige design. Det er en af vores styrker, at vi kontinuerligt videreudvikler sortimentet, og jeg glæder mig til at vise de mange nyheder og de nye trendfarver for sæson 19/20 frem på standen i år,” lyder det fra produktansvarlig og in-house designer hos Dan-Form, Finn Nielsen.