Tekstilgiganten overtager majoritetsandelen i hollandsk tekstilvirksomhed og tilføjer dermed en innovativ samling af strikkede tekstiler til sin portefølje.

Kvadrat har annonceret, at virksomheden har overtaget majoritetsandelen i den hollandske tekstilvirksomhed Febrik. Dermed får Kvadrat en samling af strikkede tekstiler til sin i forvejen store produktportefølje.

Med sin innovative tilgang har det hollandske tekstilfirma på mindre end 10 år sat sit aftryk på den internationale designverden. Og det er noget, som Kvadrat har bemærket.

“Febrik har, som ingen andre, brudt koden til nyskabende strikning, og vi er meget imponerede over deres evner. Vi ser frem til at hjælpe Febrik med at blive den globale leder inden for strikning til interiør,” udtaler Anders Byriel, CEO hos Kvadrat, i en pressemeddelelse.

Jos Pelders, grundlægger og adm. direktør hos Febrik, udtaler i pressemeddelelsen, at den hollandske tekstilvirksomhed længe har været beundrere af Kvadrat. Han ser frem til samarbejdet med den danske tekstilgigant:

”Det føles rigtigt, og der er et godt bånd mellem virksomhederne. Desuden giver det os mulighed for at fremskynde vores globale ekspansion gennem Kvadrat-netværket,” udtaler Jos Pelders i pressemeddelelsen.