Storkoncernen foretager endnu en investering og går ind i Design Collection Denmark, der sælger danske designprodukter fra blandt andet Menu og By Lassen rundt om i verden. 

Den seneste tid har Lars Larsen Group sat skub i investeringerne i virksomheder i design- og møbelbranchen.

I maj kunne koncernen meddele, at de have købt Sofacompany, og tidligere på ugen blev sløret løftet for købsforhandlinger mellem den Lars Larsen Group-ejede kæde Sengespecialisten og den svenske kæde Sängjätten.

Nu foretager koncernen endnu en investering.

Ifølge Finans er Lars Larsen Group gået ind med en ejerandel på 30 procent i Design Collection Denmark, der sælger danske designprodukter rundt om i verden.

“Udover at være en god og sund virksomhed, betyder Design Collection Denmark meget for Danmark som land, fordi virksomheden sikrer, at dansk design bliver tilgængeligt også i dele af verden, der ligger langt væk fra Skandinavien,” skriver bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, i en mail til mediet.

Design Collection Denmark forhandler otte danske brands blandt andet By Lassen, Bang & Olufsen, Silkeborg Uldspinderi og Menu, og distributionen foregår på tre forskellige kontinenter i over 30 lande.

Hovedaktionæren er Michael Østergaard, og virksomheden har kontorer i både Silkeborg, Singapore og Australien.

 

Foto: Jacob Brunsborg, Lars Larsen Group