Den 30. august lyder startskuddet til Oslo Design Fair, der i år kan præsentere over 30 helt nye udstillere samt et tema, der undersøger, hvordan teknologi kan anvendes til at opfylde vores menneskelige behov.

Oslo Design Fair er tilbage. Med over 200 udstillere, spændende inspirationsområder, pop-up butikker, workshops samt et stærkt fagligt program er messen igen klar til at opdatere de mange messedeltagere fra både ind- og udland på aktuelle produktnyheder, de nyeste trends og den seneste brancheudvikling.

Messen, der afholdes i Nova Spektrum uden for Oslo, er ikke blot den største arena for design og interiør i Norge – det er også Norges største indkøbsmesse og dermed et vigtigt mødested for design- og interiørbranchen.

Det hele løber af stablen fra 30. august – 1. september, og i år kan arrangørerne glæde sig over, at de har fået mere end 30 nye udstillere med ombord, der sammen med de mange gengangere skal fylde messens 25.000 kvadratmeter med både møbler, kunst, indretningsartikler og meget mere.

I år har Oslo Design Fair et særligt ønske om at præsentere sine besøgende for en bred mangfoldighed af produkter, og derfor har man for første gang afsat et helt område til de udstillere, der er helt nye i branchen, eller som har helt nye produkter, de ønsker at vise frem for messens mange indkøbere.

Dette efterår vil Oslo Design Fairs besøgende – der både tæller indkøbere, designere, arkitekter, journalister og bloggere – blive præsenteret for temaet ‘Patos – flygtige scenarier i rummet’, der optræder på messens trendudstilling. Udstillingen er designet af Scenario Interiørarkitekter, og med udgangspunkt i det både flyvske og teknologiske tema er intentionen at undersøge, hvordan teknologi kan bruges til at skræddersy indhold, der opfylder menneskers behov nu og i fremtiden. Derfor stilles eksistentielle spørgsmål som: Kan en maskine udtrykke følelser? Og kan kunstig intelligens sige noget om, hvad det betyder at være menneske?

Fakta:

Hvornår afholdes messen: 30. august – 1. september 2023
Hvor afholdes messen: Nova Spektrum i Lillestrøm

Foto: Oslo Design Fair