Når Architect at Work i år slår dørene op til det internationale event, kan de aktører, som arbejder med projekter i byggebranchen, glæde sig til en præsentation af tidens innovative ideer til branchen.

I år løber Architect at Work af stablen den 16. og 17. maj i Forum, København. De besøgende kan se frem til en række indslag fra spændende foredragsholdere:

  • Arkitekt MAA Jesper Gottlieb, som er Kreativ direktør og partner hos Gottlieb Paludan Architects
  • Arkitekt MAA Nikoline Dyrup Carlsen, der er medstiftende partner hos Spacon&X; Lektor ved Institut for Bygningskunst og Teknologi
  • Martin Tamke fra KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering)
  • Linda Korndal fra Norm Architects
  • Schmidt Hammer Lassen Architects.

Jesper Gottlieb vil i sit indlæg blandt andet fortælle om, hvordan draperingen af store tekniske anlæg bør være både kropsnær, smuk og passende til lejligheden – på samme måde som den menneskelige beklædning.

Nikoline Dyrup Carlsen vil i sit indlæg komme ind på, hvordan arkitekter og designere kan komme tættere på materialeudviklingen, og hvordan både opnåede erfaringer og nytænkning kan struktureres, deles og udnyttes optimalt.

Det er tredje gang, at Architect at Work bliver afholdt i Danmark, og fremover bliver den internationale event en fast begivenhed hvert andet år – hver gang med et fokuseret tema for sideevents.

Besøgende til Architect at Work er typisk arkitekter, indretningsarkitekter, facility managers, ingeniører, projektudviklere, lektorer, byer og kommuner samt studerende i deres afsluttende år.


På Architect at Works hjemmeside kan du læse mere om tilmelding og følge med i arrangementets detaljer, som der løbende bliver udviklet på.