Flere store danske møbelproducenter har valgt at slå vejen forbi Lillestrøm og deltage på Oslo Design Fair-messen til efteråret. Det skriver messen i en pressemeddelelse.

Fredericia Furniture, &tradition, Hay, By Lassen og Normann Copenhagen er blandt de mange nye udstillere, som er klar til at præsentere de nyeste kollektioner på den norske messe, Oslo Design Fair, i slutningen af august 2018.

Det samme gør sig gældende for danske Gubi, der skal være udstiller på messen for første gang, efter brandet ved seneste messe deltog som samarbejdspartner.

“Vi har arbejdet målrettet på at opbygge messen som landets bedste inden for design og indretning, og vi er meget glade for, at så mange store, profilerede møbelproducenter ser på Oslo Design Fair som en spændende arena at vise sig frem på,” fortæller Grete Sivertsen, kreativ leder af messen, i en pressemeddelelse.

Dørene åbner for slutbrugerne
Som noget helt nyt åbner Olso Design Fair dørene op for publikum på efterårsmessen. Det sker lørdag den 1. september, hvor alle design- og interiørentusiaster kan besøge hal C.

“Folk køber mere og mere på nettet, men nu kan alle design- og interiørinteresserede komme på messen, hvor de kan se og føle produkterne, før de kommer i butikkerne. De kan møde producenterne, opleve inspirerende udstillinger og tendensområder, og vil også have adgang til foredragene, som finder sted om lørdagen,” fortæller Cathrine Eriksson, leder for Oslo Design Fair.

Olso Design Fairs efterårsmesse løber af stablen fra den 29. august til den 1. september 2018. Temaet er ‘Moment’, som ifølge messen skal afspejle en hurtig teknologisk udvikling og en voksende global og social generation, der tvinger os til at tænke over, hvordan vi vil leve vores liv.