Hvad har rollen som direktør indebåret det seneste års tid med pandemien som følgesvend? Det har 365DESIGN spurgt Joakim Lassen, direktør for Montana Furniture, og Peter Vedel, direktør for ferm LIVING, om i den nyudkomne udgave af branchebladet 365DESIGN. 

 

Er du klar til den store post-corona-tur i designkarrusellen?

Sensommeren byder (endelig) på en række events, messer og arrangementer, der kan samle design-, møbel- og interiørbranchen omkring et fælles ønske om en lys og driftig fremtid med et nyt og grønnere afsæt. 

2020 og 2021 har lært os at tænke stort, drømme lidt og lægge planer på lang sigt, samtidig med at det har været nødvendigt at agere lynhurtigt på de små og kortsigtede realiteter. Den form for agilitet og tilpasningsevne må vi meget gerne tage med os ind i den vækstperiode, der venter forude.

Vi er tilbage, men tilbage til et nyt afsæt, en ny og anderledes verden. Vi har lært noget, og vi har flyttet os. Derfor står vi stærkere – som individer, som organisationer og som branche. 

 

Således lyder indledningen fra chefredaktør, Louise Byg Kongsholm, på 365DESIGN nr. 3 2021, der netop er udkommet.

 

I 365DESIGN nr. 3 2021 kan du blandt andet læse:

  • Direktørportrætter med Peter Vedel, ferm LIVING, og Joakim Lassen, Montana Furniture
  • Tema om cirkulær økonomi: Cirklen er den nye linje
  • pej trend SS 22 – Intuition

Se nærmere på indholdet i den nye udgave af branchebladet her.

Branchebladet 365DESIGN er eksklusivt for abonnenter, der får tilsendt bladet og kan læse artiklerne online

Er du ikke abonnent, men vil gerne læse med og samtidig få del i alle de andre fordele i 365DESIGN-universet? Læs mere om et abonnement her