Årets fjerde udgave af branchebladet 365DESIGN er fyldt med spændende artikler, inspiration og perspektiv. Læs blandt andet portrætter af Frandsen Group, Lind DNA og Gejst og få indblik i colour forecasting i temaet om farvetrends.

Det er blevet efterår. En tid, hvor indendørsaktiviteter, hygge og mulighed for refleksion byder sig. Efterårets udgave af branchebladet 365DESIGN er fyldt med gode artikler, inspiration, perspektiv og ny viden. Læs blandt andet spændende portrætter af Frandsen Group, Lind DNA, Silkeborg Uldspinderi og Gejst.

Årets fjerde udgave af 365DESIGN stiller også skarpt på den danske it-virksomhed Cornator og den internationale trend forecaster Li Edelkoort.

Derudover kan du glæde dig til et tema om farvetrends, hvor der fokuseres på colour forecasting og gives et indblik i, hvordan Jotun, Egger og Egetæpper arbejder med farver.

Bliv også klogere på kerneforretningen på nettet og få gode råd af de to danske webshops Trendy Living og Room for More til en succesfuld butik online.

Hvis du bare ikke kan vente til jul, retter vi blikket mod årets store højtid, hvor Nordstjerne, Lübech Living, Kähler og Bahne samt to trendeksperter giver deres bud på julepynt anno 2018.


Som abonnent vil du snart modtage bladet i din postkasse, og fra den 12. oktober kan du også læse bladet online.

Er du ikke abonnent?
Læs mere om et abonnement på brancheuniverset 365DESIGN 
her.