Årets tredje udgave af 365DESIGN er netop udkommet og er på vej ud til alle abonnenter. Denne gang byder branchebladet blandt andet på spændende brancheportrætter med Montana, Nuura, Hübsch og Ib Laursen.

365DESIGN nr. 3 2018 er sendt ud til alle abonnenter i hele landet. Som abonnent kan du også læse hele branchebladet online lige her.

I den nye udgave bliver du klædt på til sæsonen SS 19 og får et indblik i udviklingen inden for bæredygtighed, hvor vi blandt andet sætter fokus på butikken Yume og brandet Wehlers.

Messesæsonen står for døren, og derfor bringer vi optakter til de største messer i Nordeuropa: Formex, Nordstil, Formland, Maison & Objet og Oslo Design Fair.

365DESIGN byder også på et tema om fremtidens detailhandel med artikler om succesfulde abonnentsmodeller, mobile kassesystemer og udviklingen hos møbelbutikken Brdr. Sørensen Møbler.

Se den fulde indholdsfortegnelse for 365DESIGN nr. 3 2018 her.


Formland messetillæg 2018

365DESIGN har lanceret et splinternyt messeblad i forbindelse med den kommende Formland Autumn-messe i august 2018. Det nye messeblad er et særskilt tillæg til det abonnementsbaserede brancheblad 365DESIGN og vil udelukkende fokusere på Formland.

Messebladet byder på masser af relevant indhold for både udstillere og besøgende. Du kan læse messebladet online lige her. Det er gratis og kræver ikke abonnement på 365DESIGN.

Formålet med messebladets indhold er at give læserne overblik over og perspektiv på messen – og ikke mindst nye indsigter i branchen.

Rigtig god læselyst!


Er du ikke abonnent?
Læs mere om et abonnement på brancheuniverset 365DESIGN her.