Arbejder du inden for arkitektur, design, trends eller møbler – og ønsker du at udvide din faglige viden? Trends & Traditions har netop offentliggjort navnene på foredragsholderne til endagseventet.

Trends & Traditions har nu løftet sløret for foredragsprogrammet til eventet den 15. marts i Lokomotivhallerne i København. Trends & Traditions beskriver dagen som en kursusdag, hvor nøglepersoner fra det danske erhvervsliv kan få udvidet deres netværk og få et indblik i brancherne arkitektur, design, trends og møbler.

Dagen byder på foredrag fra danske og internationale personligheder med Ane Cortzen som konferencier. Programmet starter klokken 10.00, hvor dørene åbner, og slutter med meet-and-greet, dansk hygge og DJ-loungemusik fra klokken 20.00 – 23.00.

Læs mere: Messeoptakt Stockholm Furniture & Light Fair

Vi har udvalgt og samlet fire forskellige foredrag, som du kan opleve i løbet af dagen i Lokomotivhallerne. Du kan læse mere og se det fulde program her.

Klokken 10.45 kan du høre adm. direktør fra Snøhetta Architects, Kjetil Thorsen, give en introduktion til den norske virksomhed. Firmaet, der arbejder med arkitektur, landskaber, interiør og branddesign, står blandt andet bag projekter som National September 11 Memorial Museum Pavilion i New York og Operahuset i Oslo.

Klokken 13.30 fortæller adm. direktør fra Skagerak Denmark, Jesper Panduro, om hvordan han i sin virksomhed har skiftet holdning og målsætning, efter at han er blevet medlem af B Corp Certificeringen.

Læs mere: Messe for kontraktmarkedet flytter dato og øger fokus på udlandet

Klokken 15.30 er der ’sofa talk’, som bliver faciliteret af adm. direktør for pej gruppen, Louise Byg Kongsholm. Under overskriften Office Trends – café eller enrum? taler hun med Paulette Christoffersen, Partner i PLH Architects, Mads Mandrup, Partner i CF Møller, og Gregg Buchbinder, adm. direktør i Emeco Inc., om trends og traditioner, samt ’do’s and don’ts’.

Klokken 16.30 kan du høre Gregg Buchbinder fra den amerikanske virksomhed Emeco Inc., fortælle om bæredygtighed og ansvarlighed i møbelbranchen. Emeco Inc. har vist de største internationale designere og kontraktmarkedet, at det er muligt at tænke grønt og masseproduktion sammen.


Trends & Traditioner er et fagligt non-profit event for professionelle aktører. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på eventets hjemmeside.