Møbelkoncern, der især er kendt for sine sofaer, løfter nu sløret for en omsætningsstigning på over 25 procent samt et driftsresultat på 14,8 mio. kroner.

Sofaco Holding Aps, der står bag Sofakompagniet ApS og Scandinavian Design International ApS, har netop fremlagt et positivt 2017/18-regnskab med stigende omsætning og forbedret driftsresultat.

Både Sofakompagniet, der sælger møbler til privatkunder, og Scandinavian Design International, som sælger møbler til det professionelle marked, har begge haft en positiv udvikling med fremgang i omsætningen. Det skriver Sofaco i en pressemeddelelse.

”Med de mange investeringer vi har foretaget i løbet af året, og de mange projekter vi har gennemført både åbningen af de mange showrooms, men også implementering af et nyt ERP system og nye e-handelsplatforme, samt forskellige bæredygtighedstiltag, er det et resultat, vi er meget tilfredse med,” siger CEO, Henrik Andersen, endvidere i pressemeddelelsen.

Sofaco lander i 2018 en forbedret omsætning med 25 procent og et driftsresultat på 14,8 mio. kroner. De resterende nøgletal har møbelkoncernen ikke offentliggjort endnu. Ved årets udgang havde møbelkoncernen et butiksarsenal på 22 showrooms fordelt i 10 forskellige lande, hvor otte af dem blev åbnet i 2018. Topledelsen ved Sofaco forventer, at den positive omsætningsudvikling forsat forøges i 2019.