Kop & Kande er klar til at udvide antallet af butikker og opfordrer derfor danske isenkræmmere til at indgå samarbejde med kæden.

Mandag meddelte Imerco, at de var klar til at lukke butikker, hvis de ikke levererede indtjening til kæden. Kop & Kande går i den anden retning og søger efter flere isenkræmmere til udvidelse af arsenalet af butikker. Det skriver isenkramkæden i en pressemeddelelse.

”Vi har et stærkt brand, der står solidt i markedet, og vi kan tilbyde vores medlemmer noget helt særligt.”

Med de ord tror og håber adm. direktør Peter Rønn, at Kop & Kande kan lokke flere samarbejdspartnere til kæden.  Peter Rønn, der har stået i spidsen af kæden i 10 år, er af den overbevisning, at flere af landets isenkrambutikker ville få gavn af at indgå et samarbejde med isenkramkæden.

”Der er helt sikkert flere isenkræmmerbutikker, der ville have gavn af et samarbejde med os. Derfor byder jeg nu isenkræmmerne udenfor Kop & Kande op til dans og håber, at vi kan byde endnu flere butikker velkommen i løbet af året,” fortæller han.

På nuværende tidspunkt har Kop & Kande omkring 100 butikker fordelt i Danmark, Grønland og på Færøerne. I 2018 landede isenkramkæden en toplinje på 466 mio. kroner og et overskud på 20,5 mio. kroner.