Den midtjyske tekstilvirksomhed Kvadrat A/S har netop modtaget prisen som EY Entrepreneur Of the Year i region Midtjylland 2019.

Der er netop blevet uddelt de regionale priser i dette års vækstkonkurrence EY Entrepreneur Of the Year. I region Midtjylland blev vinderen tekstilvirksomheden Kvadrat A/S.

Det er anden generation, Anders Byriel og Mette Bendix, som leder tekstilvirksomheden i dag, og juryen fremhæver, at det netop er det stærke og passionerede lederskab samt virksomhedens tilgang til bæredygtighed, der har fanget dommernes opmærksomhed.

”Juryen har lagt vægt på, at det er en virksomhed, som har indtaget verdensmarkedet og har en førende position på sit felt. Nytænkning og produktudvikling, når vi taler design og funktionalitet er afgørende faktorer. Anden generation i virksomheden har sat markant retning og præg på virksomheden,” lyder det fra Jens Weiersøe Jakobsen, der er partner i EY og ansvarlig for region Midtjylland i EY Entrepreneur Of the Year.

I alt kunne 361 virksomheder i år i region Midtjylland leve op til vækstkravene i konkurrencen EY Entrepreneur Of the Year. Kvadrat A/S var ved kåringen onsdag den 6. november 2019 oppe imod blandt andre Søstrene Grene Holding ApS, som dog også endte med at blive en af finalisterne.

Som vinder i region Midtjylland inviteres tekstilvirksomheden til landskåringen i EY Entrepreneur Of the Year, der finder sted i København den 28. november 2019.