Med et øget fokus på at blive mere grøn siden 1992, kan møbelproducent nu glæde sig over at få tildelt EU-Blomsten miljøcertifikat.

Siden Montana i 1992 påbegyndte sit første miljøprojekt, har møbelproducenten haft fokus på at styrke virksomhedens grønne arbejde – både når det gælder produktion og produktudvikling. Nu får den danske møbelproducent tildelt det anerkendte EU-Blomsten certifikat.

Montanas CEO Joakim Lassen er glad for den internationale miljøanerkendelse.

“Det var været vigtigt for os at opnå denne certificering, og noget som vi har arbejdet hen imod længe. At vi opnår den som en af de første møbelproducenter i Danmark – og faktisk også i Europa, glæder mig meget, da jeg ser bæredygtighed som en vigtig del af vores ansvar som producent i Danmark,” siger han i en pressemeddelelse.

EU-Blomstens mål, som er det officielle miljømærke i EU, er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Heriblandt stiller en udmærkelse af certificeringen blandt andet række krav til certificeret skovbrug, miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

I første omgang er det Montanas reolsystemer Montana System og Montana Free, som opfylder EU-Blomstens krav og dermed fået tildelt certificeringen.

Foto: Montana