Designvirksomhed modtager sin tredje Red Dot Design Award

En aalborgensisk design- og interiørvirksomhed er for andet år i træk hædret ved Red Dot Design Award.

Der er vind i sejlene hos den aalborgensiske designvirksomhed Sackit, der med sin relancering af sækkestolen fik sit gennembrud i 2012. Sidste år modtog virksomheden to priser ved årets Red Dot Design Awards, og nu er en tredje kommet i hus. Det oplyser Sackit i en pressemeddelelse.

Det er Sackits første in-ear høretelefon, Rockit, der blev lanceret i midten af 2019, som virksomheden nu modtager sin tredje pris ved det internationale awardshow.

”Vi er vanvittig stolte over at vinde en Red Dot Design Award for netop dette produkt. Jeg har et par gange måttet knibe mig selv i armen. Det var en svær opgave at designe in-ear høretelefoner. For at være ærlige, så synes vi, at mange eksisterende in-ear høretelefoner var klodsede og decideret grimme i øret, og vi ønskede at skabe et par, som var elegante både i sin enkelthed og i øret, samtidig med at den sidder godt i øret. Det lykkes med Rockit, som har været en stor succes for os, og som nu er stemplet med en Red Dot Design Award,” udtaler stifter og adm. direktør i Sackit, Kristoffer Glerup, og fortsætter:

”Vi er altid tro mod vores dna, lige meget hvad vi kaster os ud i at designe. Derfor er det også et kæmpe skulderklap for andet år i træk at vinde en pris for vores tilgang til produktudvikling og design. Det giver os blod på tanden til at komme med endnu flere lækre produkter – og 2020 bliver på mange måder et vildt år på den front.”

 

Nye produkter på vej

Som mange andre virksomheder er også Sackit påvirket af coronakrisen og har for nyligt iværksat et tiltag om at tildele sine danske kunder et gavekort på 25 procent af det beløb, de spenderer hos virksomheden, til Aalborg City for også at gavne den lokale detailhandel.

”2020 begyndte ikke som forventet, og det har været hårdt for at sige det mildt. Men jeg er sikker på, at vi kommer stærke igennem denne krise, og vi ser positivt på den resterende del af 2020, hvor vi blandt andet har nogle utrolige spændende produktlanceringer i ærmet,” lyder det fra Kristoffer Glerup.

Blandt andet er en ny version af Rockit, Rockit X, på tegnebrættet og forventes at ramme markedet efter sommeren. Endvidere vil virksomheden udvide sortimentet af trådløse opladere, hvoraf den første inkasserede virksomheden en Red Dot Design Award i 2019, beklædt med tekstiler fra designvirksomheden Kvadrat.

Foruden Sackit har også den danske designvirksomhed Nordlux modtaget to priser ved årets Red Dot Design Awards.