Imerco-koncernen åbner 37 nye Imerco Home-butikker, som har et særligt fokus på boligtilbehør, tekstiler, indretning og småmøbler.

Imerco ønsker at blive danskernes foretrukne kæde inden for tilbehør og gaveartikler til hele boligen. For at opnå den vision slår Imerco-koncernen nu dørene op for 37 Imerco Home-butikker, der har fokus på boligtilbehør – blandt andet tekstiler, indretning og småmøbler.

”Danskerne går op i deres hjem som aldrig før, og vi ser en kæmpe vækstmulighed i bolig- og indretningskategorien,” siger Frederik Brønnum, der er administrerende direktør i Imerco-koncernen, i en pressemeddelelse, og fortsætter:

”Vi lytter til og indretter os efter kunderne, og med et stærkere boligsortiment i Imerco Home styrker vi vores position som den kæde, der servicerer, inspirerer og tilbyder attraktive priser på kvalitetsprodukter – ikke bare til køkkenet og bordet, men nu også til resten af boligen.”

Læs mere: Milliarderne ruller ind hos Lars Larsen Group

Åbningen af de nye Imerco Home-butikker kommer i forlængelse af Imerco-koncernens opkøb af Inspiration, som fandt sted i 2016. Oprindeligt ville Imerco overtage alle 45 Inspirations-butikker, men det ville konkurrencestyrelsen ikke godkende. I stedet blev der i 2017 givet lov til, at Imerco kunne opkøbe 25 Inspiration-butikker, mens de resterende 20 butikker fortsætter under brandet Værsgo.

Med de 37 nye Imerco Home-butikker har kæden samlet 181 butikker fordelt over hele landet.